Vanilia: Το travelgirl.gr μπήκε στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής κι έμαθε την συνταγή για τα αμυγδαλωτά!

Τα σπετσιώτικα αμυγδαλωτά είναι φημισμένα. Αυτό δεν είναι μόνο προσωπική μου άποψη αλλά όλων όσων έχουν επισκεφθεί κατά καιρούς τις Σπέτσες και έχουν τρελαθεί με τη γεύση τους. Άραγε υπάρχει μυστική συνταγή; Τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο ιδιαίτερα; Η Σοφία Σύρμα ιδιοκτήτρια του ζαχαροπλαστείου Vanilia στην Ντάπια με περίμενε νωρίς το πρωί για να μου μιλήσει για τα φημισμένα αμυγδαλωτά που κανείς δε μένει στο να φάει μόνο ένα!

Την συνάντησα λίγο μετά τις 09.00 το πρωί στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής όπου εκεί με την Ζέφη Ευαγόρα κάνουν τα μαγικά τους και φτιάχνουν μεγάλες ποσότητες από το ξακουστό γλυκό. Φυσικά μόλις πας εκεί θα δεις ότι έχει μεγάλη ποικιλία γλυκών μερικά από τα οποία μάλιστα δεν έχουν γλουτένη και ζάχαρη για όσους για λόγους υγείας δεν μπορούν να φάνε ή ακολουθούν κάποιο πρόγραμμα διατροφής.

Τα περίφημα Σπετσιώτικα Αμυγδαλωτά με αμαρτωλή ζάχαρη, και ελάχιστα λιπαρά, αποτελούν τη γεύση που πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσετε φεύγοντας από το νησί. Μην παραλείψετε να πάρετε μαζί σας μικρές συσκευασίες αμυγδαλωτών και να τις χαρίσετε σε συγγενείς και φίλους. Το Σπετσιώτικο Αμυγδαλωτό, είναι η πλήρης απενεχοποίηση του γλυκίσματος και ιδανικό κίνητρο για τακτικές επισκέψεις στο νησί!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.