Το travelgirl.gr σου προτείνει να φας στα 5 top εστιατόρια της Γλυφάδας

Σε κάθε μέρος που ταξιδεύω μου αρέσει πολύ να δοκιμάσω τις τοπικές κουζίνες. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που φτιάχνουμε με τους σεφ τις παραδοσιακές γεύσεις του κάθε τόπου. Επειδή όμως αρκετοί είναι αυτοί που έρχονται στην Αθήνα για διακοπές όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά όλο τον χρόνο, και θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικές κουζίνες, εγώ επέλεξα 5 εστιατόρια της Γλυφάδας όπου θα φάνε από sushi μέχρι φρέσκο ψάρι!

Su Casa: Το καλύτερο ψάρι από τα χέρια του Διονύση Παπανικολάου

Στο όνομα και μόνο Διονύσης Παπανικολάου αρκεί να πας για να δοκιμάσεις τα εκλεκτά πιάτα του τα οποία τα έχουν γευτεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι ξένοι επιχειρηματίες κατά την επίσκεψή τους στην Ελλάδα. Από τις 7 Θάλασσες, τα τρία τελευταία χρόνια βρίσκεται στο Su Casa της Γλυφάδας κάνοντας όλους εμάς που μένουμε εδώ να πηγαίνουμε στο εστιατόριο για να φάμε τα εκλεκτά πιάτα του.

Τα πιάτα ναυαρχίδες όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος. Ένα από αυτά είναι τα βασιλικά χτένια τα οποία ακόμη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε!

“Είναι η ναυαρχίδα, πιάτο 20 ετών με σαμπάνια, κρέμα γάλακτος, σαφράν. Έτσι γίνεται η σος. Γαρίδες, τα βασιλικά χτένια μέσα και αυγά χρυσής ρέγγας από πάνω. Τα μανιτάρια είναι πάλι με βούτυρο και ανθό αλατιού από το Μεσολόγγι το οποίο έρχεται από έξω και ιδρώνει και από μέσα είναι ωμό. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό”.

Ο Διονύσης δεν είναι ένας ακόμη chef. Αγαπάει τα πιάτα του σαν παιδιά του, σαν μουσικά κομμάτια που δεν μπορεί να ξεχωρίσει. Η αγάπη και το μεράκι που έχει για αυτήν την δουλειά ή καλύτερη την τέχνη της μαγειρικής τον έχει κάνει να είναι δημοφιλής τόσο στα κρεατικά όσο και στα θαλασσινά. Τα πιάτα είναι σαν τα τραγούδια. Βγάζεις έναν δίσκο και είσαι υποψιασμένος ότι τα 3 από αυτά θα γίνουν επιτυχία αλλά ο κόσμος είναι αυτός που θα τα αναδείξει τα πιάτα. Αν έχω βγάλω 100 δίσκους με 20 κομμάτια το καθένα τότε από όλα αυτά έχουν επικρατήσει 100 πιάτα από τα οποία τα υποστηρίζω κι εδώ. Αλλιώς είναι να είσαι στη Γλυφάδα στο Su Casa, αλλιώς στο Ammo Ammo στην Αλεξανδρούπολη μπροστά στη θάλασσα κι αλλιώς στην Κεφαλλονιά”. ‘

Όση ώρα μιλάμε και θέλω να μάθω περισσότερα για εκείνον και τις “μαγικές του συνταγές” τις οποίες και θα βρείτε στο βιβλίο μαγειρικής το οποίο περιλαμβάνει 33 με θαλασσινά, δοκιμάζω σιγά σιγά τα πιάτα που φέρνει. Εδώ έχουμε δύο πολύ καλές διαδρομές οι οποίες ξεκινούν από το κρύο ορεκτικό, το ζεστό ορεκτικό, από την σαλάτα για να έχει μία διαδρομή πολύ καλή“. 

Το ταρτάρ από φρέσκο λαβράκι με αυγά πέστροφας είναι ένα πιάτο που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. Ψήνεται το λαβράκι μέσα σε ελαιόλαδο κι αλάτι από το Μεσολόγγι. Μόλις μου είπε ανθός αλατιού αμέσως τον ρώτησα περί τίνος πρόκειται.  “Ο σωλήνας που βγάζει το νερό της θάλασσας μέσα στις αλυκές στην στεφάνη, εκεί μαζεύει τον ανθό. Το νάτριο που έχει το κανονικό αλάτι 70% αυτό έχει 25-30%.. Το τρως το αλάτι και βγάζει γεύση”.

Το δεύτερο πιάτο που ακολούθησε ήταν η σαλάτα σολομού. Καμία σχέση με ό,τι έχεις φάει μέχρι τώρα. Ίσως γιατί ο Διονύσης δεν χρησιμοποιεί σκόνες για τις σος αλλά αγνά παραδοσιακά προιόντα.  “Ο σολομός είναι σε φέτες, με 6-7 μπέιμπι φρέσκα λαχανικά, πάλι κουκουνάρι και η σος που παντρεύει την πρασινάδα με τον σολομό. Για να πάρουμε τη λιπαρότητα, χρησιμοποιούμε λεμόνι, μουστάρδα και άνιθο. Αυτά ισορροπούν την λιπαρότητά του”.

Τρίτο πιάτο ήταν τα βασιλικά χτένια τα οποία δικαίως θεωρείται το πιάτο ναυαρχίδα και το τέταρτο πιάτο ήταν το ψάρι.

Τσιπούρα στο τηγάνι, παναρισμένη, πουρές πατάτας ολαντέζ που γίνεται εδώ, τύπου ολαντέζ. Έχει και λεμόνι και ξύδι, κρόκους και βούτυρο και βγαίνει η σος που έχει λίγη οξύτητα για να πάρει την λιπαρότητα του ψαριού. Ο πουρές πατάτας και από πάνω το ελληνικότατο τα τσιπς κολοκυθιού.

Επειδή όμως μας αρέσουν και οι πιο πικάντικες γεύσεις κι αυτές που έρχονται από την Ανατολή, δοκιμάσαμε τις γαρίδες με σπαράγγια, με φουντουκέλαιο, φρέσκο βούτυρο από τη Γαλλία και σόγια σος. Λατρεύω την σόγια και τα σπαράγγια επομένως ήταν ένα πιάτο που όταν ξαναπάω θα το παραγγείλω από τα πρώτα!

Επιδόρπια: Το φινάλε πρέπει να είναι εξίσου εξαιρετικό γιατί είναι και η τελευταία εντύπωση που αφήνει στο τραπέζι

Κι ενώ εγώ πάντα κλείνω τα γεύματά μου με γλυκό που να έχει ως βάση την σοκολάτα, ο Διονύσης μου πρότεινε δύο γλυκά τα οποία έχουν έντονη την παραδοσιακή ελληνική γεύση. Ο χαλβάς από σιμιγδάλι με βούτυρο, γάλα, ζάχαρη και κουκουνάρι. Το παγωτό γίνεται από ταχίνι και κανέλα και αποξηραμένα φρούτα με μαύρη ζάχαρη και τσίπουρο με γλυκάνισο. Μία πανδαισία γεύσεων που δεν περίμενα με τίποτα ότι θα με ξετρελάνει.

Δεύτερο γλυκό ήταν τα 1000 φύλλα, το μιλφέιγ με κρέμα πατισερί που την κάνουν οι ίδιοι όπως επίσης και τα φύλλα. Ένα γλυκό που με την συνοδεία κατάλληλου λικέρ θα σου αφήσει την καλύτερη γεύση. Νομίζω ότι δε θέλεις κάτι παραπάνω να σου γράψω για να κάνεις ένα γαστρονομικό ταξίδι στο Su Casa.

Su Casa

Πλ. Νυμφών,Γλυφάδα

Τηλ 210 8985554

 

Tokyo Joe: Ένα value for money sushi bar για όσους αγαπούν το sushi

Και σε ποιον δεν αρέσει το sushi; Κι αν είσαι από εκείνους που δεν σου αρέσει τότε μία δοκιμή θα σε πείσει. Αν ψάχνεις ένα οικονομικό και ταυτόχρονα ποιοτικό sushi bar τότε το Tokyo Joe είναι η επιλογή σου, στο κέντρο της Γλυφάδας. Στο μαγαζί θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις αγαπημένους συνδυασμούς είτε με γαρίδα είτε με σολομό, αν δεν σε έπεισα ακόμα μπορείς να βρεις Sushi με μοσχάρι.

Την ημέρα που το επισκέφθηκα θέλησα να δοκιμάσω αρκετά πιάτα για να καλύψω τις προτιμήσεις του πιο απαιτητικού πελάτη. Δεν υπήρξε  ούτε μία γεύση που να είπα ότι δεν μου άρεσε. Και το λέω εγώ που αγαπώ το sushi και είμαι πολύ αυστηρή στις επιλογές μου. Το περιβάλλον είναι ήσυχο και ειδυλλιακό ταυτόχρονα. Κάποιος μπορεί να πει πώς αυτό μπορεί να συμβαίνει όταν μιλάμε για το κέντρο της Γλυφάδας και συγκεκριμένα για την πλατεία Εσπερίδων. Κι όμως.

Το service είναι άψογο και οι γεύσεις από τα τα πιάτα υπέροχες. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο μαγαζί αποτελεί αγαπημένο στέκι επωνύμων αλλά και ανθρώπων που αγαπούν το sushi κι έχουν φάει σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Το Τokyo Joe αποτελεί τον καθημερινό προορισμό για τους λάτρεις της συγκεκριμένης κουζίνας, οι οποίοι μάλιστα γίνονται ολοένα και περισσότεροι. Και δεν είναι μόνο η κουζίνα, αλλά και ο χαρακτήρας του μαγαζιού και το spot που έχουν κάνει αυτόν τον Joe (τόσο αγαπητό)!

Από τα πιάτα που δοκίμασα και σας προτείνω ανεπιφύλακτα να παραγγείλετε είναι η σαλάτα zoodle με αγγούρι, ρέβα, μάνγκο με καβουρόψιχα, beef tataki που είναι tataki μοσχαριού με daikon και sauce ponzu με κρεμμύδι και καυτερή πιπεριά, rock shrimps tempura με chili sauce μαγιονέζα, dynamite rolls, με αβοκάντο, κόκκινο massago, αγγούρι, ψίχα καβουριού, μαγιονέζα chili sauce & σταγόνες yuzu, Shrimp gyoza, dumplings ατμού με γέμιση γαρίδα,κοτόπουλο, sauce από πουρέ κολοκύθας & jalapeno.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Διεύθυνση: Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα

Τηλέφωνο: 210 8983069

Ώρες λειτουργίας: 13.00-00.00

Εl Catrin: Μεξικάνικη κουζίνα για όλη την οικογένεια 

Με το που σου πει κάποιος να πάτε να φάτε μεξικάνικο φαγητό αμέσως σου έρχονται στο μυαλό γεύσεις πολύ καυτερές που δεν ταιριάζουν στα γούστα σου. Κι όμως αυτό εξαρτάται από την ποσότητα του καυτερού! Το El Catrin στη Γλυφάδα σου μαθαίνει την μεξικάνικη κουζίνα σε όλα τα στάδια.
Από πιάτα που μπορούν να φάνε μικρά παιδιά, πιάτα που μπορεί να φάει κάποιος που είναι χορτοφάγος αλλά και πιάτα που απευθύνονται σε καλά “μυημένους”! “Καταρχην έχουμε κάνει μία κουζίνα η οποία έχει όσον αφορά στο Μεξικό και κάποια στοιχεία Λατινικής Αμερικής ακόμη όπως η Βραζιλία και η Αργεντινή, έχουμε αποδώσει λίγο την μεξικάνικη κουζίνα όχι με τη μορφή που την ξέρουν οι Μεξικάνοι τόσο καυτερή και τόσο έντονη σε μονάδες μέτρησης του καυτερού, αλλά την έχουμε κάνει έτσι ώστε να μπορούν να φάνε και παιδάκια που δεν τρώνε καυτερό”, μου λέει χαρακτηριστικά ο σεφ, Χαράλαμπος Τσακιργιαννάκης.
Το εστιατόριο το επισκέφθηκα για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο περίπου και με κέρδισε αμέσως με την πολύχρωμη ζωγραφική στους τοίχους και στο ταβάνι, με τις χαρακτηριστικές μεξικάνικες φιγούρες και σχέδια φτιαγμένα με τέχνη από το χέρι του Αφρικανού ζωγράφου Άμπε Φερέιρα.
Την καλόγουστη διακόσμηση συμπληρώνουν γκράφιτι και επιγραφές νέον.
Μίλησα με τον Χαράλαμπο προκειμένου να μου βγάλει κάποια πιάτα τα οποία να απευθύνονται σε όλα τα γούστα! Από σαλάτα επιλέξαμε την φρουτάλ η οποία έχει σα βάση τα φρούτα, το mango, το αβοκάντο, τα φρέσκα σαλατικά, τη γλυκιά βινεγκρέτ με λάιμ κι έχει κι ένα τύπου κατσικίσιο τυρί που είναι κωδικός της μεξικάνικης κουζίνας.
Το αμέσως επόμενο πιάτο που θα λατρέψεις αν είσαι vegetarian είναι ένα εναλλακτικό bourito που γίνεται με τορτίγια έχει φρέσκα σαλατικά, φρούτα, φασόλια, ραπανάκι, κόλιανδρο και έχει λίγο φασόλι και καλαμπόκι.
Δεν είναι δυνατόν να πας σε μεξικάνικο και να μην δοκιμάσεις το σήμα κατατεθέν που δεν είναι άλλο από το τάκος που έχει μία απ όλες τις επιλογές των κρεάτων τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι πελάτες.
Τελευταίο πιάτο που προτείνει ο σεφ να δοκιμάσεις είναι το φαχίτας από χοιρινή μπριζόλα με πολύχρωμες πιπεριές και μία σάλτα ραντσέρα με φρέσκιες ντομάτες κι έχει ως βάση τη ζάχαρη και το ξύδι

Πιάτα για τους μυημένους στη μεξικάνικη κουζίνα

“Τα πιάτα αυτά αφορούν κυρίως το κρέας γιατί η κουζίνα της Λατινικής Αμερικής είναι βασισμένη σε κρέας αλλά από κει και πέρα τους βάζουμε παραπάνω μπαχαρικά, παραπάνω mix πιπεριών που είναι υψηλές σε ποσοστά  Scoville αλλά να το αντέχουν. Δεν το αντέχουν όλοι. Κυρίως πηγαίνουν σε κωδικούς όπως είναι το φαχίτας ή το φιλέτο τσιμιτσούρι που έχει σαν σημείο αναφοράς την Βραζιλία και την Αργεντινή”, μου λέει ο σεφ.

Κοκτέιλ με μοναδικές συνταγές

Τα κοκτέιλ τα οποία προτείνουν να πιεις τα έχουν σχεδιάσει οι ίδιοι ώστε να “παντρεύονται” αρμονικά με το φαγητό της συγκεκριμένης κουζίνας. Η βάση τους είναι η  μαργαρίτα.  Συγκεκριμένα η μαργαρίτα φράουλα και η μαργαρίτα λεμόνι. “Είναι συνταγές δικές μας, μοναδικές οι οποίες έχουν μεγάλοι κοινό κι έχουμε φτάσει σε σημείο να τις σερβίρουμε σε κανάτες. Όχι απλά σε ποτήρια γιατί ο κόσμος συνδυάζει την διασκέδασή του, ποτό και φαγητό μαζί.”
*Κάθε Τρίτη έχει καθιερωθεί η taco’s tuesday  , όπου υπάρχουν σε προσφορά όλα τα τακος, μαργαρίτες και κάποιες μπύρες. ΈΡχονται άνθρωποι για να γνωρίζουν την μεξικάνικη κουζίνα. 

Μέλι-Λάδι: Εδώ θα φας τα καλύτερα κρεατικά και μαμαδίστικα φαγητά

Ακούγοντας ή διαβάζοντας το όνομα «Μέλι Λάδι” καταλαβαίνεις πολύ εύκολα ότι το μαγαζί αντιπροσωπεύει τα αγνά ελληνικά προιόντα. Ο Γιώργος Καπνάκης, ιδιοκτήτης του μαγαζιού, είναι από την Κρήτη, έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με τη μαγειρική, και μόνο από αυτά μπορεί να καταλάβει κανείς ότι θα φάει φαγητά με Α ποιότητα.
Τα χρώματα στο μαγαζί είναι ζεστά, γήινα και η διακόσμηση σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε οικείο περιβάλλον. Όλα προσεγμένα, στην λεπτομέρεια.
Ό,τι και να παραγγείλεις να φας θα το ευχαριστηθείς με το παραπάνω γι αυτό και η πελατεία του Γιώργου πλέον είναι σταθερή και είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα σερβίρει και θα εξυπηρετήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Όταν βλέπω το αφεντικό ενός εστιατορίου να βοηθάει είμαι σίγουρη ότι όλα λειτουργούν ρολόι στο μαγαζί.
Κι ο Γιώργος Καπνάκης αυτό το έχει πετύχει με το παραπάνω.

Μαμαδίστικα φαγητά ημέρας

Στο Μέλι Λάδι, μπορείς να φας από τυλιχτό μέχρι μαμαδίστικα φαγητά ημέρας! Από ρεβίθια μέχρι μουσακά, και από φαγητά της ώρας μέχρι πλούσιες σαλάτες.
Κάθε μέρα το menu αλλάζει στα πιάτα ημέρας τα οποία βρίσκονται στη βιτρίνα του μαγαζιού από τι 12 το μεσημέρι. Μπορείς να τα φας εκεί ή να τα παραγγείλεις στο σπίτι καθώς το delivery εξυπηρετεί τα Νότια Προάστια. Από τα φαγητά που έχω φάει και με έχουν ενθουσιάσει, είναι ο κόκκορας με το κριθαράκι, τα ρεβίθια και το παστίτσιο.

Τα πιο νόστιμα κρεατικά

Αν είσαι φίλος του κρέατος σου προτείνω να φας με την παρέα σου. Όποιο πιάτο κι αν επιλέξεις είμαι σίγουρη ότι θα μείνεις ευχαριστημένος.  Λόγω του ότι πηγαίνω τακτικά για φαγητό καθώς τρελαίνομαι για τις σαλάτες του, την τελευταία φορά δοκίμασα την σαλάτα-σπανακόπιτα, τη φέτα με μέλι και σουσάμι και τα την πατάτα φούρνου με τυριά.
Οι γεύσεις η μία καλύτερη από την άλλη. Από τα φαγητά τα οποία προτιμώ να τρώω και να συνοδεύεται από πουρέ είναι τα μπιφτέκια γαλοπούλας. Όσο για τις μερίδες; Πλούσιες όπως αρμόζει σε ένα μαγαζί που ο ιδιοκτήτης του είναι από την Κρήτη! Εκεί στη Μεγαλόνησο ξέρουν από πολύ καλό φαγητό.
Όποια ώρα και να πας, θα εξυπηρετηθείς με τον καλύτερο τρόπο και σίγουρα θα γίνει το στέκι σου. Και λόγω ποιότητας και λόγω τιμών. Έχει κάθε λογής κρεατικό και μεζεδάκια για… μερακλήδες που τα συνοδεύουν με την τσικουδιά

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μέλι Λάδι

Γούναρη 144

Τηλ 21 0961 0735

Buddha Bowl: Το στέκι των απανταχού fitness lovers

Αν είσαι λάτρης του Instagram και των fitness λογαριασμών, σίγουρα θα έχεις συναντήσει, πολλές φορές, στην αρχική σου σελίδα τη νέα διατροφική τάση, που τον τελευταίο χρόνο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των απανταχού fitness lovers, το buddha bowl! Τώρα όμως απέκτησε και το δικό του στέκι στην Γλυφάδα!
Είναι αλήθεια ότι εγώ πρώτη φορά επισκέφθηκα ένα τέτοιου είδους μαγαζί και ήθελα να δοκιμάσω ενδεικτικά κάποια πιατα για να πω τη γνώμη μου για αυτά. Εκεί συνάντησα τον chef, Ανδρέα Γιαννόπουλο με τον οποίο μιλήσαμε για την υγιεινή διατροφή αλλά και τα πιάτα τα οποία σερβίρει στο μαγαζί. “Πέρα ότι σερβίρουμε κάτι υγιεινό το οποίο είναι καλό για μας, στρεφόμαστε στην ισορροπημένη διατροφή, βασιζόμαστε στη γεύση και στην ποιότητα”.
Τι πιάτο θα πρότεινες σε κάποιον που έρχεται πρώτη φορά στο Buddha Bowl; “Επειδή είναι κάτι ξένο για εμάς θα τον ξεκινούσα με κάτι ελληνικό, πιο μεσογειακό, το Greece in a Bowl που έχει πλιγούρι, φέτα, φασόλια μαυρομάτικα,ντοματίνια, αγγούρι, μαϊντανός, φρέσκο κρεμμύδι και σος βινεγκρέτ”.
Το συγκεκριμένο μάλιστα ήταν ένα από τα τέσσερα πιάτα τα οποία δοκίμασα. Επειδή οι μερίδες είναι μεγάλες του ζήτησα να μου τα τοποθετήσει σε μικρότερα μπολ για να έχω μία άποψη για όλα. Το ένα ήταν με κιμά από σόγια, το άλλο με γαρίδα, και το τελευταίο με φασόλια.

Alexander’s Protein

Καστανό ρύζι, γαρίδες ψητές, φακές, beluga, κολοκυθάκια ψητά, καραμελωμένα κρεμμύδια, χουρμάδες, δενδρολίβανο με ντρέσινγκ Εσπεριδοειδών.

Vegan Superbowl 

Φαγόπυρο, γλυκοπατάτα, ρεβίθια με κουρκουμά, λαχανάκια Βρυξελλών, κρεμμύδι, ρόκα και ντρέσινγκ μoυστάρδα με μήλο
και σιναπόσπορο.

Mexican Power Bowl 

Καστανό ρύζι, κιμάς σόγιας, kidney beans, καλαμπόκι, πιπεριά Φλωρίνης, κρεμμύδι, αγγούρι, φρέσκος κόλιανδρο, με ντρέσινγκ γιαούρτι με αβοκάντο.
Τα πολύχρωμα «μπολ του Βούδα», όπως είναι αλλιώς γνωστά, είναι ένα από τα πιο υγιεινά γεύματα που θα μπορούσες να υιοθετήσεις στο καθημερινό σου πρόγραμμα, αφού αποτελούνται κυρίως από λαχανικά και φρούτα και παραλλάσσοντας το αρχικό concept με το κρέας, πλέον είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της νέας γενιάς χορτοφάγων, που βάζουν σε ένα μπολ πολλά και διαφορετικά λαχανικά. “Έχουμε πιάτα τα οποία έχουν μεγαλύτερες δόσεις πρωτείνης για εκείνους που το χρειάζονται και το έχουν στη διατροφή τους, υπάρχουν πιάτα χωρίς γλουτένη, χωρίς υδατάνθρακες, υπάρχουν επιλογές”, μου λέει χαρακτηριστικά ο Ανδρέας.
Όσο για τα γλυκά; Δοκίμασα τα δύο από τα τρία κι έμεινα ενθουσιασμένη κυρίως με το σοκολατένιο που δεν ήταν άλλο από μους σοκολάτας με αβοκάντο.
Το δεύτερο γλυκό το οποίο άρεσε πολύ στην παρέα ήταν το cream cake με γιαούρτι σόγιας, φράουλα και γκρανόλα.

Smoothies 

Είσαι λάτρης των smoothies; Τότε πρέπει να δοκιμάσεις αυτά που δοκίμασα κι εγώ γιατί ειμαι σίγουρη ότι θα σου αρέσουν πολύ. Το πρώτο λέγεται Green Energy  και γίνεται με λαχανίδα (kale), μπανάνα, ανανά,φυστικοβούτυρο, μέλι, και γάλα αμυγδάλου.
Το δεύτερο λέγεται Summer Refresh και γίνεται με φράουλες, αγγούρι, σπόρους chia, δυόσμο,χουρμάδες, και γάλα αμυγδάλου.
Η κουζίνα λειτουργεί τώρα το καλοκαίρι  από τις 09.00 ως τις 18.00
Buddha Bowl
Mάρκου Μπότσαρη, 1-3 Γλυφάδα

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media
Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και @travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.