Είναι αλήθεια ότι τα όσπρια είναι πολύ συχνά στη διατροφή μου μιας και μου αρέσουν πολύ. Κατά τη διαμονή μου στην Τήνο, επισκέφθηκα ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του νησιού, Το Μικρό Καράβι κι εκεί στην κουζίνα συνάντησα τον ιδιοκτήτη του, Αντώνη Ψάλτη. Του ζήτησα να κάνουμε μία εύκολη συνταγή μαζί κι εκείνος μου πρότεινε την ρεβιθοσαλάτα! Πάμε να δούμε πώς γίνεται αυτό το πεντανόστιμο φαγητό.
Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media
Facebook travelgirl.gr
Instagram @markellasharaiha και