To travelgirl.gr μπήκε στην κουζίνα του εστιατορίου Zoga στην Τήνο κι έμαθε να φτιάχνει ταλιολίνι από μελάνι μαύρης σουπιάς και χτένια

Ο Πάνος Σούρας είναι ο σεφ του εστιατορίου Zoga στο Aeolis Tinos Suites στην Τήνο. Εγώ κατά τη διαμονή εκεί, μπήκα μέσα και ζήτησα από τον Πάνο μου μάθει μία συνταγή για να σας την παρουσιάσω. Πάμε λοιπόν να δείτε βήμα βήμα την συνταγή για ταλιολίνι από μελάνι μαύρης σουπιάς και χτένια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.