Αν σας αρέσουν τα αλμυρά σνακς δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα, αλμυρά φουντούκια. Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα πρωτότυπο σνακ;
Υλικά για αλμυρά φουντούκια
1 πακέτο αλεύρι κόκκινη φαρίνα
250 γρ. και 2 κ.σ. μαργαρίνη
2 φλ κεφαλοτύρι τριμμένο
200 γρ. φουντούκια
Εκτέλεση συνταγής για αλμυρά φουντούκια
Λιώνετε τη μαργαρίνη και την ανακατεύετε σε μεγάλο μπολ με το αλεύρι και το τυρί. Ζυμώνετε το μείγμα λίγο με τα χέρια. Παίρνετε μικρά κομματάκια, βάζετε μέσα από ένα φουντούκι και το περικλείετε με τη ζύμη. Τα βάζετε σε αβουτύρωτη μεγάλη λαμαρίνα και τα τσιμπάτε λίγο με τα δάχτυλά σας να κάνουν μια μυτούλα. Τα ψήνετε στους 200 βαθμούς για 15 ως 20 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.