Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα συνεχίζει δυναμικά δίνοντας τη σκυτάλη στο εστιατόριο «Santoro» του ξενοδοχείου «Grace Santorini».
7 Μαρτίου στις 20.30 στο εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα
Το εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα με το γαστρονομικό φεστιβάλ 2ο «Symposio at Ark».
Στο πέμπτο γαστρονομικό ραντεβού του 2ου «Symposio at Ark», θα μεταφερθούμε νοερά και γευστικά στο νησί του ηφαιστείου δοκιμάζοντας το πολύ ατμοσφαιρικό και βραβευμένο εστιατόριο του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grace», το «Santoro»
Το ειδικό μενού, με την επιμέλεια του εξαίρετου σεφ Jean–Charles Metayer, θα εκτελεστεί από τον ταλαντούχο chef de cuisine του εστιατορίου Γιάννη Κουτσοπεράκη και είναι γεμάτο με φινετσάτες και υψηλού επιπέδου δημιουργίες, που σερβίρουν τη Σαντορίνη στο πιάτο.
Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από το «Santoro», γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, μέσα από γεύσεις και αρώματα
Το μενού που θα απολαύσουμε
Welcome Drink Ούζο 12
Amuse Bouche
Μους από φάβα και ταρτάρ τομάτας Σαντορίνης με βινσάντο
Ορεκτικό
Κυδώνια ποσέ
σε μπίρα Yellow Donkey με μπισκότο από θυμάρι
Κυρίως Πιάτο
Φρέσκος βακαλάος
σε κρούστα από προζύμι με άγρια χόρτα φρικασέ και σκόνη από αμπελόφυλλα
Επιδόρπιο
Υφές μήλου
με κρέμα butterscotch και παγωτό κανέλα
Επιδόρπιο κρασί Vino dell’Amore Petalo Moscato
40 € / άτομο
Διοργάνωση: ark, αθηνόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας ark: 210 8948882