Το 2ο «Symposio at Ark» υποδέχεται 
το «Cuvée» από την Κω

Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα συνεχίζει δυναμικά δίνοντας τη σκυτάλη στo εστιατόριο «Cuvée» του ξενοδοχείου «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa».

13 Ιουνίου, στις 21.00 στο εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα

Το βραβευμένο εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα με το γαστρονομικό φεστιβάλ 2ο «Symposio at Ark».

Στο επόμενο γαστρονομικό ραντεβού του 2ου «Symposio at Ark», θα μεταφερθούμε νοερά και γευστικά στο εστιατόριο «Cuvée» του πολυτελούς ξενοδοχείου «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa», από την Κω, με τον ταλαντούχο σεφ Μιχάλη Μάρθα να πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή γαστρονομική κούρσα υψηλών αξιώσεων της δωδεκανησιακής γευστικής παράδοσης.

Το ειδικό μενού ανθολογεί ορισμένες από τις πιο πρωτότυπες συνθέσεις του «Cuvée», το οποίο διακρίθηκε φέτος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από το «Cuvée» της Κω, γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, μέσα από γεύσεις και αρώματα.


Το μενού που θα απολαύσουμε

Welcome Drink Ούζο 12 

Καλωσόρισμα του σεφ
Τοματοσαλάτα
με τομάτα, αγγούρι και κράκερ σουσάμι

Ορεκτικό
Μανιτάρι στο φυσικό του περιβάλλον
με κρέμα καλοκαιρινής τρούφας, γραβιέρα τρούφας και ευκάλυπτο

Κυρίως Πιάτο
Σαν στιφάδο
με χτένι μόσχου, κρεμμυδόζουμο και ρίζα μαϊντανού

Προ Επιδόρπιο
Μαξιλαράκι κοπανιστής

Επιδόρπιο
Θυμαρίσια Σοκολάτα
με αλμυρή σοκολάτα με θυμάρι, μέλι, ελιά και βασιλικό

Επιδόρπιο κρασί Vino dell’Amore Petalo Moscato 

45 € / άτομο

 

Διοργάνωση: ark, αθηνόραμα

Τηλέφωνο επικοινωνίας ark: 210 8948882

Τηλέφωνο επικοινωνίας αθηνόραμα: 210 7450100

www.arkglyfada.gr

www.athinorama.gr

www.symposioatark.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.