Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο

Την Νάξο την επισκέπτομαι τουλάχιστον δύο φορές κάθε χρόνο. Στα τέλη Αυγούστου βρέθηκα μετά από κάλεσμα της ΕΑΣ Νάξου για να γιορτάσουμε το Food Experiece Patata Naxos. Μία μέρα λοιπόν επισκέφθηκα το Macao Beach Bar στον Άγιο Προκόπη. Η παραλία έχει καταγάλανα και κρυστάλλινα, δροσερά νερά ενώ είναι οργανωμένη κατά μήκος της.

Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο
Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο

Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο

Ο Στέλιος και η Κατερίνα είναι δύο αδέλφια τα οποία έχουν την επιχείρηση και μάλιστα λειτουργεί από το πρωί ως το βράδυ. Τις πρωινές-μεσημεριανές ώρες μπορεί κανείς να απολαύσει το πρωινό-brunch και αργότερα κρύα κουζίνα αλλά και γεύσεις από τις διεθνείς κουζίνες.

Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο
Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο

Ο Τεντ είναι ο σεφ ο οποίος ξέρει πολύ καλά πώς να ικανοποιήσει τον ουρανίσκο ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη. Ο Γιώργος, στο μπαρ, μπορεί να σου φτιάξει το πιο ωραίο κοκτέιλ ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο
Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο

Εγώ πάντως ζήτησα από τον Τεντ, να βγει για λίγο από την κουζίνα και να μαγειρέψει αποκλειστικά για το travelgirl.gr μία συνταγή με άρωμα Ασίας.

Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο
Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο

Στην συνέχεια ο Γιώργος έφτιαξε το ανάλογο κοκτέιλ ώστε να συνοδεύσει το συγκεκριμένο πιάτο.

Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο
Ταξίδι στη Νάξο: Μαγειρέψαμε ιαπωνέζικο δίπλα στο κύμα και απολαύσαμε τις βουτιές μας στον Άγιο Προκόπιο

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.