Το τουρσί είναι από τα αγαπημένα μου ορεκτικά. Το συνοδεύω με τα περισσότερα φαγητά, μεσημέρι και βράδυ. Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία εύκολη συνταγή για τουρσί μέσα σε μία ημέρα, δηλαδή 24 ώρες.

Υλικά για τουρσί
1 κιλό καρότα
1 κιλό μαύρο λάχανο
1,5 κιλό λάχανο
1,5 κιλό πράσινη ντομάτα
1 μάτσο σέλινο
250 γραμμάρια αλάτι
450 – 500 γραμμάρια ζάχαρη
250 – 300 γραμμάρια ελαιόλαδο
700 γραμμάρια ξύδι

Εκτέλεση συνταγής για τουρσί
Κόβουμε τα λαχανικά μας σε κομματάκια.
Πασπαλίζουμε με το αλάτι και τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το ξύδι και το ελαιόλαδο.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες.
Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media
Facebook travelgirl.gr
Instagram @markellasharaiha και
@travelgirl.gr