Το κοτόπουλο είναι από τα εύκολα φαγητά και πολλοί από σας το προτιμάτε από το κρέας. Εγώ λοιπόν σου έχω την άκρως καταπληκτική συνταγή! Κοτόπουλο με πολύχρωμα λαχανικά.
Υλικά:
2 κούπες τοματίνια
1 κούπα baby καρότα
2 κίτρινες πιπεριές
1 μπρόκολο (μόνο τα μπουκετάκια χωρίς το κοτσάνι)
2 μικρά κόκκινα ξερά κρεμμύδια
1 συσκευασία στήθος κοτόπουλο
Ρύζι για συνοδευτικό
Για τη μαρινάδα:
1 κ.τ.σ ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
χυμός από 2 λάιμ
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
1 κ.τ.σ ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
χυμός από 2 λάιμ
1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
Εκτέλεση:
Φτιάξτε αρχικά τη μαρινάδα σε ένα μπολ. Βάλτε το λάδι, το χυμό λάιμ, το κόλιανδρο και αλατοπιπερώστε.
Σε ένα ταψί βάλτε όλα τα λαχανικά σας που θα έχετε κόψει σε μακρόστενα λεπτά κομμάτια, τα μπουκετάκια μπρόκολου και το κοτόπουλο. (Μπορείτε να δείτε και στο βίντεο τη διαδικασία) Ρίξτε τη μαρινάδα και ανακατέψτε καλά. Αλατοπιπερώστε ξανά αν χρειάζεται.
Ψήστε για περίπου 25 λεπτά στους 220 βαθμούς Κελσίου.
Συνοδέψτε με ρύζι που θα έχετε βράσει και φέτα!
Φτιάξτε αρχικά τη μαρινάδα σε ένα μπολ. Βάλτε το λάδι, το χυμό λάιμ, το κόλιανδρο και αλατοπιπερώστε.
Σε ένα ταψί βάλτε όλα τα λαχανικά σας που θα έχετε κόψει σε μακρόστενα λεπτά κομμάτια, τα μπουκετάκια μπρόκολου και το κοτόπουλο. (Μπορείτε να δείτε και στο βίντεο τη διαδικασία) Ρίξτε τη μαρινάδα και ανακατέψτε καλά. Αλατοπιπερώστε ξανά αν χρειάζεται.
Ψήστε για περίπου 25 λεπτά στους 220 βαθμούς Κελσίου.
Συνοδέψτε με ρύζι που θα έχετε βράσει και φέτα!