Παγωτόψωμο. Οι περισσότεροι από εσάς πιθανότατα να μην το έχετε ακούσει ποτέ. Είναι αλήθεια κι εγώ το ίδιο μέχρι που το έφαγα από τα χεράκια μιας φίλης μου. Γράψτε τα υλικά (μόλις δύο) και πηγαίνετε στην κουζίνα να το φτιάξετε!
Υλικά για παγωτόψωμο
2 φλιτζάνια παγωτό, όποια γεύση σας αρέσει ( βανίλια, σοκολάτα)
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Εκτέλεση συνταγής για παγωτόψωμο
Αφήνετε το παγωτό λίγο εκτός ψυγείου για να μαλακώσει. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το παγωτό με το αλεύρι καλά μέχρι να γίνει ένα μείγμα. Βουτυρώνετε μια μακρόστενη φόρμα, ρίχνετε το μείγμα και ψήνετε 40 – 45 λεπτά στους 180 βαθμούς. Το παγωτόψωμο είναι έτοιμο.