Ένα επιδόρπιο που λίγοι γνωρίζουν να φτιάχνουν είναι τα τηγανητά φρούτα με γιαούρτι! Πώς γίνονται; Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τα υλικά.

Υλικά για τηγανητά φρούτα με γιαύρτι
2 μπανάνες, σε μεγάλα κομμάτια
1 ροδάκινο, κομμένο στα 4
1 μήλο, σε χοντρούς κύβους
2 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
1 πρέζα βανίλια, σε υγρή μορφή
1/2 λεμόνι, χυμό και ξύσμα
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση συνταγής για τηγανητά φρούτα με γιαούρτι
Σε τηγάνι προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το γιαούρτι. Τα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας απαλά, μέχρι να δέσουν τα υγρά, χωρίς να χάσουν το σχήμα τους τα φρούτα. Τα σερβίρουμε ζεστά επάνω σε γιαούρτι. Αν θέλετε προσθέτετε μπισκότο ή καρύδια σε σκόνη!