Τα ατομικά ταρτάκια είναι πεντανόστιμα και κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα. Πόσο μάλλον όταν έχουν άρωμα βανίλιας! Πάμε να δούμε μαζί την εκτέλεση της συνταγής.
Υλικά για ταρτάκια με βανίλια
Για την κρέμα
4 αυγά χτυπημένα,
¾ φλιτζάνι νερό ζεστό (180 mL)
6 κουταλιές σούπας ζάχαρη
⅛ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
¼ φλιτζάνι γάλα εβαπορέ (60 mL)
Μια κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Για τη ζύμη
2 φλιτζάνια αλεύρι (200 g)
115 γραμ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
¼ φλιτζάνι ζάχαρη (40 γραμ.)
2 κουταλιές της σούπας αυγό χτυπημένο
⅛ κ.τ.γ αλάτι
εκχύλισμα βανίλιας