Συνταγή για τα πιο ζουμερά μοσχαρίσια μπιφτέκια

Τα μοσχαρίσια μπιφτέκια στο φουρνο κυρίως είναι από τα αγαπημένα φαγητά μικρών και μεγάλων. Πώς όμως μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα; Ακολουθήστε τα βήματα της παρακάτω συνταγής.

https://www.instagram.com/p/B8WqgL4FNpH/

Υλικά για μοσχαρίσια μπιφτέκια

700 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
Ψίχα από 3 φέτες ψωμιού
½ φλιτζάνι γάλα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού ρίγανη
1 κουτ. γλυκού δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Πώς να φτιάξω μοσχαρίσια μπιφτέκια

Μουσκεύετε την ψίχα του ψωμιού στο γάλα, μέχρι να φουσκώσει και μετά την στύβετε καλά με τα χέρια.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύετε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτετε το μουσκεμένο ψωμί και ζυμώνετε το μίγμα πολύ καλά μέχρι να ενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Αφήνετε για 15 λεπτά, να σταθεί.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200οC.
Πλάθετε τα μπιφτέκια, τα τοποθετείτε σε ένα λαδωμένο ταψί και τα ψήνετε για 15 – 20 λεπτά, γυρίζοντάς τα ενδιάμεσα, ώστε να ροδοκοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές.

Έτοιμα! Καλή σας όρεξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.