Τα φοντανάκια όπου σταθώ κι όπου βρεθώ μπορώ να τα τσακίσω! Αν σας αρέσουν κι εσάς, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα βήματα της παρακάτω συνταγής χρησιμοποιώντας μόνο δύο υλικά.
Υλικά για σπιτικά φοντάν με 2 υλικά
- 1 κουτί ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
- 450 γραμμάρια κουβερτούρας
Εκτέλεση συνταγής για σπιτικά φοντάν με 2 υλικά
Στρώνετε μία λαδόκολλα σε ένα τετράγωνο ταψί. Στη συνέχεια λιώνετε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα. Μπορείτε να τη λιώσετε και στο φούρνο μικροκυμάτων. Την κόβετε, δηλαδή, σε κομματάκια και την αφήνετε για λίγα λεπτά στο φούρνο. Μετά την ανακατεύετε. Αφού λιώσει η κουβερτούρα, προσθέστε το ζαχαρούχο και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα στο ταψάκι και βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά. Θα χρειαστούν κάποιες ώρες. Τέλος, αφού παγώσει, το κόβετε σε μικρά μικρά κυβάκια. Κι έτοιμα τα φοντανάκια.