Συνταγή για σοκολατάκια με γεύση…υποβρύχιο!

Τα σοκολατάκια είναι πεντανόστιμα πόσο μάλλον όταν είναι φτιαγμένα από τα χεράκια μας και με πρωτότυπες γεύσεις. Η κυρία Ελένη από τα Γιάννενα μας έστειλε μία συνταγή που λατρεύει με μόλις τρία υλικά με καρύδια και υποβρύχιο.

Συνταγή για σοκολατάκια με γεύση...υποβρύχιο!
Συνταγή για σοκολατάκια με γεύση…υποβρύχιο!

Υλικά για 20 σοκολατάκια με γεύση υποβρύχιο

20 κουταλάκια του γλυκού υποβρύχιο
40 μισές «πεταλουδίτσες καρυδιού
250 γρμ λιωμένη κουβερτούρα

Συνταγή για σοκολατάκια με γεύση...υποβρύχιο!
Συνταγή για σοκολατάκια με γεύση…υποβρύχιο!

Εκτέλεση συνταγής για 20 σοκολατάκια με γεύση υποβρύχιο

Πάρτε 1 μισή πεταλουδίτσα καρυδιού βάλτε επάνω ένα κ.τ.γ υποβρύχιο και κλείστε με ακόμη 1 μισή πεταλουδίτσα. Φτιάξτε 20 ζευγάρια καρυδιών που θα ενώσετε με μια κουταλιά υποβρύχιο. Λιώστε την κουβερτούρα και με ένα πιρουνάκι, βουτήξτε τα μέσα στην κουβερτούρα και βάλτε τα σε μια λαδόκολλα. Βάλτε τα σοκολατάκια στο ψυγείο να παγώσουν και είναι έτοιμα.

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.