Τα σοκολατάκια είναι πεντανόστιμα πόσο μάλλον όταν είναι φτιαγμένα από τα χεράκια μας και με πρωτότυπες γεύσεις. Η κυρία Ελένη από τα Γιάννενα μας έστειλε μία συνταγή που λατρεύει με μόλις τρία υλικά με καρύδια και υποβρύχιο.

Υλικά για 20 σοκολατάκια με γεύση υποβρύχιο
20 κουταλάκια του γλυκού υποβρύχιο
40 μισές «πεταλουδίτσες καρυδιού
250 γρμ λιωμένη κουβερτούρα

Εκτέλεση συνταγής για 20 σοκολατάκια με γεύση υποβρύχιο
Πάρτε 1 μισή πεταλουδίτσα καρυδιού βάλτε επάνω ένα κ.τ.γ υποβρύχιο και κλείστε με ακόμη 1 μισή πεταλουδίτσα. Φτιάξτε 20 ζευγάρια καρυδιών που θα ενώσετε με μια κουταλιά υποβρύχιο. Λιώστε την κουβερτούρα και με ένα πιρουνάκι, βουτήξτε τα μέσα στην κουβερτούρα και βάλτε τα σε μια λαδόκολλα. Βάλτε τα σοκολατάκια στο ψυγείο να παγώσουν και είναι έτοιμα.