Σας αρέσει το σνίτσελ κοτόπουλου; Εγώ σου παρουσιάζω σήμερα μία εύκολη συνταγή που δε θα σας πάρει πάνω από 10 λεπτά αρκεί να ακολουθήσετε προσεχτικά τις οδηγίες!
Θα χρειαστείτε:
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου (λεπτά κατά προτίμηση)
150 γρ. περίπου αλεύρι
2 αβγά
250 γρ. φρυγανιά τριμμένη
λάδι για τηγάνισμα
1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο. Χτυπάμε τα αβγά ολόκληρα σε ένα πιάτο και σε ένα άλλο πιάτο ρίχνουμε τη φρυγανιά. Πασπαλίζουμε τα σνίτσελ (και τις 2 πλευρές) με αλεύρι, τα βουτάμε στο αυγό και μετά τα βουτάμε στο πιάτο με τη φρυγανιά. Τηγανίζουμε τα σνίτσελ σε καυτό λάδι και αφού ροδίσουν από τη μια μεριά τα γυρίζουμε από την άλλη. Τέλος τα βάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίσει το λάδι.