Ρολό μοσχαράκι. Μία πολύ απλή και εύκολη συνταγή για να την κάνετε στο σπίτι για την οικογένειά σας ή τους φίλους σας. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω.
Υλικά για ρολό μοσχαράκι
– 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε φιλέτο χοντρό
– 100 γρ. πιπεριά ψιλοκομμένη
– 100γρ. καρότα ψιλοκομμένα
– 100 γρ. μανιτάρια
– 100 γρ. σκληρό τυρί τριμμένο
– 1 λεμόνι (χυμός)
– Μαϊντανός
– 2 κουταλιές μουστάρδα
Εκτέλεση συνταγής για ρολό μοσχαράκι
Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά μαζί σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο έως ότου μαλακώσουν. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τη μουστάρδα. Έπειτα ανοίγουμε τη φέτα του κρέατος και τα γεμίζουμε με τα σοταρισμένα λαχανικά, πασπαλίζουμε με το τυρί και ρολάρουμε το μοσχαράκι (το δένουμε με σπάγκο). Το τοποθετούμε σε ένα ταψί με 3-4 ποτήρια νερό και ένα λεμόνι στυμμένο. Το σιγοψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία για 1 ώρα περίπου. Αφού ψηθεί το κόβουμε λεπτές φέτες και το σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή ρύζι.