Το ψαρονέφρι μπορεί να γίνει πεντανόστιμο στο σπίτι αρκεί να κάνετε μία σως από φέτα η οποία θα του δώσει εκπληκτική γεύση. Πάμε να δούμε μαζί βήμα βήμα την συνταγή.

Υλικά για δύο άτομα για ψαρονέφρι με σως φέτας
- 500 γρ. ψαρονέφρι
- 6 κ. σούπας ελαιόλαδο
- χυμός από 1 λεμόνι
- λίγη ρίγανη και λίγο αλάτι
Για την σως
- 200 γρ. φέτα
- λίγο γάλα
- 4 κ. σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση συνταγής για ψαρονέφρι με σως φέτας
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε πολύ μικρά κυβάκια και το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά μαζί με το ελαιόλαδο μέχρι να γίνει περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε το αλάτι και τη ρίγανη. Χτυπάμε τα υλικά για τη σος στο μικρό μιξεράκι της κουζίνας για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει η σος βελούδινη.