Ραβιόλια στο φούρνο με κόκκινη σάλτσα και βασιλικό. Τι υπέροχο φαγητό γεμάτο μυρωδιές! Μπορεί να γίνει πανεύκολα στο σπίτι αρκεί να έχεις ήδη προμηθευτεί με τα παρακάτω υλικά.
Υλικά για ραβιόλια στο φούρνο
Ραβιόλια
Κόκκινη σάλτσα (σπιτική ή του εμπορίου)
Τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
Τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Εκτέλεση συνταγής για ραβιόλια στο φούρνο
Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη και διασκεδαστική. Μπορείτε να ζητήσετε και τη βοήθεια των παιδιών σας ώστε να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το φαγάκι που πρόκειται να φάνε.
Στρώστε στον πάτο του ταψιού σας μία στρώση σάλτσας. Βάλτε από πάνω ραβιόλια. Έπειτα βάλτε μια στρώση σάλτσας ξανά και πασπαλίστε με τυρί μοτσαρέλα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία περίπου τρεις φορές και τέλος σκεπάστε με την τριμμένη παρμεζάνα.
Σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά. Έπειτα ξεσκεπάστε το ταψί σας και ψήστε στην ίδια θερμοκρασία για ακόμη 15 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό!