Συνταγή για πατσαβουρόπιτα!

Σας αρέσουν οι πίτες; Τότε είναι ο  καιρός να δοκιμάσετε μία εύκολη συνταγή για πατσαβουρόπιτα ή αλλιώς για την τυρόπιτα της τεμπέλας!

Συνταγή για πατσαβουρόπιτα!
Συνταγή για πατσαβουρόπιτα!

Υλικά για πατσαβουρόπιτα

1 πακέτο φύλλο κρούστας
4-5 μεγάλα αβγά
1/2 κιλό φέτα τριμμένη
1/2 φλ. ελαιόλαδο
λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

5 κ.τ.σ νερό ή γάλα

Συνταγή για πατσαβουρόπιτα!
Συνταγή για πατσαβουρόπιτα!

Εκτέλεση συνταγής για πατσαβουρόπιτα

Λαδώστε πάρα πολύ καλά το ταψί που θα χρησιμοποιήσετε. Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αβγά πολύ καλά, προσθέστε το νερό (ή το γάλα) και έπειτα βάλτε το τριμμένο τυρί. Ρίξτε λίγο ελαιόλαδο, το πιπέρι και ανακατάψτε ξανά.
Κόψτε τα φύλλα σε λωρίδες και βάλτε τα στο μπολ. Ανακατέψτε τα όλα μαζί, μέχρι να νοτίσουν όλα τα φύλλα και απλώστε το μείγμα σας στο ταψί.
Βάλτε λίγο ελαιόλαδο από πάνω και ψήστε στον αέρα στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει και να κάνει κρούστα η επιφάνεια.
Τρώγεται ζεστή και κρύα!

Σημ: Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα τυριά μέσα, όπως κεφαλοτύρι, γραβιέρα, ανθότυρο, κασέρι ακόμη και γιαούρτι. Επίσης λίγος άνηθος και δυόσμος θα κάνουν ακόμη πιο γευστική και μυρωδάτη την πατσαβουρόπιτά σας!

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.