Το παγωτό μάνγκο είναι δροσιστικό και πολύ εύκολο αν θελήσετε να το φτιάξετε στο σπίτι. Αν σας αρέσουν και τα μούρα ακόμη καλύτερα. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι μόλις 4 υλικά!
Υλικά για παγωτό μάνγκο
- 700 γραμ. παγωμένα μούρα της επιλογής σας
- 230 γραμ. παγωμένο μάνγκο
- 200 γραμ. ζαχαρούχο γάλα
- μια πρέζα αλάτι
Εκτέλεση συνταγής για παγωτό μάνγκο
Πολτοποιήστε με ένα μπλέντερ τα παγωμένα φρούτα. Έπειτα προσθέστε το γάλα, το αλάτι και ανακατέψτε ξανά καλά. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπολ και καλύψτε με διάφανη μεμβράνη. Αφήστε για 4 ώρες. Διατηρείται για 2 εβδομάδες. Σερβίρετέ το σε χωνάκι ή σε μπολάκι.