Οι ομελέτες τρώγονται και το πρωί για ένα δυναμωτικό ξεκίνημα ημέρας αλλά και το βράδυ. Εγώ σας προτείνω μία αγαπημένη συνταγή για ομελέτα με κολοκυθάκια και φέτα.
Υλικά για ομελέτα με κολοκυθάκια
5 αυγά
1-2 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες ( αν σας αρέσει η πλούσια γεύση κόψτε τα πιο χοντρά) ½ φλιτζάνι γάλακτος.
2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
1 κουταλιά του φρέσκου μαϊντανού, ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Τυρί Parmigiano Reggiano ( ή της αρεσκείας σας_
Αλάτι
Πιπέρι