Η ομελέτα μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Αν σας έχει περισσέψει κιμάς, σας έχω την τέλεια συνταγή!
Υλικά για ομελέτα με κιμά
4 κ.σ γάλα
αλάτι
6 αυγά
1 κούπα μαγειρεμένο κιμά
πιπέρι
μαργαρίνη
Εκτέλεση συνταγής για ομελέτα με κιμά
Χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι
Λιώνετε τη μαργαρίνη στο τηγάνι.
Ρίχνετε την ομελέτα και ψήνετε σε σιγανή φωτιά.
Μόλις είναι έτοιμη, στρώνετε στη μισή επιφάνεια τον κιμά, την διπλώνετε στα δύο κι έτοιμη για σερβίρισμα.
Εναλλακτικά, μπορείτε να ψήσετε την ομελέτα στο φούρνο και να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: https://www.chileanfoodandgarden.com/