Ακόμη μια συνταγή διαίτης, χωρίς ζάχαρη, έρχεται να σας ξετρελάνει. Μπισκότα διαίτης με γεύση καρύδα. Τα έφαγα προχθές και ενθουσιάστηκα για αυτό και μοιράζομαι την συνταγή μαζί σας.
Υλικά για μπισκότα διαίτης με γεύση καρύδα
2 κουταλιές της σούπας μέλι
2 μεγάλα ασπράδια αυγού ή 3 μεσαία
1 φλιτζάνι τεμαχισμένη καρύδα
1/4 φλιτζάνι αμύγδαλα
Εκτέλεση συνταγής για μπισκότα διαίτης με γεύση καρύδα
Χτυπάτε μαζί το μέλι και το ασπράδι σε ένα μεγάλο μπολ.
Τρίψτε τα αμύγδαλα σε ένα multi και ανακατέψτε τα μαζί με την κομμένη καρύδα και το μείγμα μελιού. Πλάστε τα μπισκότα και ψήστε τα σε αντικολητικό ταψί περίπου 15 – 20 λεπτά στους 170 -180 C. Αφήστε τα να κρυώσουν 5 λεπτά πριν τα σερβίρετε.