Τα μπιφτέκια θέλουν τα μυρωδικά τους για να γίνουν νόστιμα. Σήμερα τα φτιάχνουμε με πάπρικα και ρίγανη. Μία συνταγή που θα λατρέψετε να κάνετε κάθε εβδομάδα.
Υλικά για μπιφτέκια με πάπρικα
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
2 κρεμμύδια τριμμένα
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο και στυμμένο
2 αυγά
1 κ.σ. ρίγανη
2 κ.σ δυόσμο φρέσκο
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
1 κ.σ. ξύδι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής για μπιφτέκια με πάπρικα
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά και βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα, να δέσει.
Πλάθουμε μπιφτέκια στο μέγεθος που θέλουμε και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Ψήνουμε στο γκριλ, στη μεσαία σχάρα του φούρνου, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρουν χρώμα.
Συνοδέψτε με πατάτες τηγανιτές και άφθονη πράσινη σαλάτα!
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: https://www.mccormick.com.au/