Είστε από εκείνους που αγαπούν την σόγια; Τότε η παρακάτω συνταγή θα γίνει από τις αγαπημένες σας. Μακαρόνια με κιμά σόγιας! Πάμε να φτιάξουμε μαζί βήμα βήμα την συνταγή.
Υλικά για μακαρόνια με κιμά σόγιας
Μισό πακέτο κιμά σόγιας
1/2 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κρασοπότηρο κρασί ξηρό λευκό
1 συσκευασία ντοματοχυμό
1 κανελλόξυλο
2-3 κόκκους μπαχάρι
1 πιπεριά πράσινη κέρατο ψιλοκομμένη
1 τριμμένο καρότο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής για μακαρόνια με κιμά σόγιας
Προετοιμάστε τον κιμά σόγιας, όπως ακριβώς αναγράφεται στη συσκευασία του.
Αφού τον στραγγίσετε καλά αφήστε τον στην άκρη και βάλτε στην κατσαρόλα σας το λάδι να ζεσταθεί.
Προσθέστε το κρεμμυδάκι σας να τσιγαριστεί και αφού μαραθεί, προσθέστε την πιπεριά και το καρότο.
Έπειτα ρίξτε τον στραγγισμένο κιμά σόγιας, σοτάρετε τον και σβήστε με το κρασί.
Έπειτα προσθέστε τον χυμό ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι, το κανελλόξυλο και τους κόκκους μπαχάρι!
Προσθέστε νερό και αφήστε να βράσει για περίπου μισή ώρα. Χυλώστε το ζουμάκι όπως θα κάνατε με τον κιμά σας, βράστε τα μακαρόνια σας και σερβίρετε.