Μακαρόνια με κιμά. Ένα φαγητό που το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου αγαπάει να απολαμβάνει. Τι θα λέγατε να φτιάχνατε τον κιμά από σόγια; Σας έχω μία πολύ ωραία δοκιμασμένη συνταγή κι εύχομαι να σας αρέσει.
Υλικά για μακαρόνια με κιμά από σόγια
Μισό πακέτο κιμά σόγιας Fytro (είναι ο πιο νόστιμος που έχουμε δοκιμάσει ποτέ)
1/2 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κρασοπότηρο κρασί ξηρό λευκό
1 συσκευασία ντοματοχυμό
1 κανελλόξυλο
2-3 κόκκους μπαχάρι
1 πιπεριά πράσινη κέρατο ψιλοκομμένη
1 τριμμένο καρότο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής για μακαρόνια με κιμά από σόγια
Προετοιμάστε τον κιμά σόγιας, όπως ακριβώς αναγράφεται στη συσκευασία του.
Αφού τον στραγγίσετε καλά αφήστε τον στην άκρη και βάλτε στην κατσαρόλα σας το λάδι να ζεσταθεί.
Προσθέστε το κρεμμυδάκι σας να τσιγαριστεί και αφού μαραθεί, προσθέστε την πιπεριά και το καρότο.
Έπειτα ρίξτε τον στραγγισμένο κιμά σόγιας, σοτάρετε τον και σβήστε με το κρασί.
Έπειτα προσθέστε τον χυμό ντομάτας, το αλάτι, το πιπέρι, το κανελλόξυλο και τους κόκκους μπαχάρι!
Προσθέστε νερό και αφήστε να βράσει για περίπου μισή ώρα. Χυλώστε το ζουμάκι όπως θα κάνατε με τον κιμά σας, βράστε τα μακαρόνια σας και σερβίρετε.