Ο κιμάς μπορεί να γίνει ακόμη πιο νόστιμος αν προστεθούν μανιτάρια! Δοκιμάστε να φτιάξετε την παρακάτω συνταγή και θα με θυμηθείτε.
Υλικά για κιμά με μανιτάρια
1/2 κιλό κιμά
1 μέτριο κρεμμύδι
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 σκελίδα σκόρδο
ντοματάκια σε κονσέρβα
μανιτάρια σε κονσέρβα
λίγη μουστάρδα
λίγη κρέμα γάλακτος
αλάτι – πιπέρι
1 πρέζα κανέλα
λίγο άσπρο κρασί
Εκτέλεση συνταγής για κιμά με μανιτάρια
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και τα μανιτάρια. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τον κιμά. Αφού τσιγαριστεί αρκετά καλά σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί και ρίχνουμε πολύ λίγη μουστάρδα. Ρίχνουμε τα ντοματάκια, λίγη κρέμα γάλακτος (να ροδίσει λιγάκι), λίγο νεράκι, αλάτι, πιπέρι και την κανέλα μας. Αφήνουμε να βράσει, να χυλώσει και σερβίρουμε πάνω σε ωραιότατες ταλιατέλες (φυσικά εσείς χρησιμοποιείστε ζυμαρικά του γούστου σας).