Συνταγή για χοιρινό λεμονάτο στην κατσαρόλα

Το χοιρινό λεμονάτο είναι από τα μαμαδίστικα φαγητά που αγαπούν αρκετοί Έλληνες. Εγώ σας παρουσιάζω παρακάτω μία εύκολη συνταγή για να την φτιάξετε στους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Συνταγή για χοιρινό λεμονάτο στην κατσαρόλα
Συνταγή για χοιρινό λεμονάτο στην κατσαρόλα

Υλικά για χοιρινό λεμονάτο

1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκκαλο
2 ξερά κρεμμύδια
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
5-6 πατάτες κομμένες μικρά κυδωνάτα κομμάτια

Χυμό από ένα λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Συνταγή για χοιρινό λεμονάτο στην κατσαρόλα
Συνταγή για χοιρινό λεμονάτο στην κατσαρόλα

Εκτέλεση συνταγής για χοιρινό λεμονάτο

Τσιγαρίστε το χοιρινό στην κατσαρόλα σας. Έπειτα αφαιρέστε το από την κατσαρόλα και ρίξτε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, και τσιγαρίστε τα ελαφρώς. Έπειτα προσθέστε τις πατάτες, τα καρότα και ανακατέψτε καλά. Βάλτε ξανά στην κατσαρόλα το χοιρινό σας και σβήστε με το λεμόνι. Αλατοπιπερώστε, προσθέστε νερό και αφήστε να σιγοβράσει.
Μόλις το κρέας σας λιώνει και οι πατατούλες με τα καρότα είναι έτοιμα, χυλώστε το ζουμάκι και σερβίρετέ το σαν σούπα.

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.