Η γρανίτα ροδάκινο είναι από τα πιο in ροφήματα του καλοκαιριού. Το συγκεκριμένο φρούτο όμως είναι το αγαπημένο όλων και εγώ σας προτείνω να το φτιάξετε με την παρακάτω συνταγή.
Υλικά για γρανίτα ροδάκινο
– 1,5 κιλό ροδάκινα
– Χυμό από ένα λεμόνι
– 400 γρ. άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση συνταγής για γρανίτα ροδάκινο
Αφού πλύνουμε και κόψουμε σε πολύ μικρά κομμάτια τα ροδάκινα, τα πολτοποιούμε σε ένα multi μαζί με την άχνη ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού. Αδειάζουμε το μίγμα σε μια φόρμα μεταλλική, μιας χρήσεως και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Κατά τη διάρκεια αυτή, βγάζουμε το μίγμα μας και το ανακατεύουμε ώστε να μείνει ομοιογενές. Μόλις πήξει και παγώσει αρκετά, σερβίρουμε σε ποτήρια και το απολαμβάνουμε δροσερό!