Σαν το σπιτικό παγωτό δεν έχει! Αν έχεις λίγο χρόνο στη διάθεσή σου μπορείς να φτιάξεις παγωτό χρησιμοποιώντας τρία υλικά και ζαχαρούχο γάλα.
Υλικά για παγωτό με ζαχαρούχο γάλα
• 1 morfat
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 εβαπορέ
Εκτέλεση συνταγής για παγωτό με ζαχαρούχο γάλα
• Όλα τα υλικά να μείνουν στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την παρασκευή.
• Χτυπάμε με το μίξερ 8 λεπτά τη morfat. Γενικά το μυστικό για να μην βγει σκληρό το παγωτό είναι να χτυπηθεί πολύ καλά η σαντιγί.
• Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε άλλα 3 λεπτά
• Προσθέτουμε το εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
• Αυτή είναι η βασική συνταγή. Τώρα μπορούμε να χωρίσουμε το βασικό μείγμα σε άλλα μπολ και να του δώσουμε διάφορες γεύσεις. Κατάψυξη και… έτοιμο!