Συνταγή για εύκολο παγωτό με ζαχαρούχο γάλα

Σαν το σπιτικό παγωτό δεν έχει! Αν έχεις λίγο χρόνο στη διάθεσή σου μπορείς να φτιάξεις παγωτό χρησιμοποιώντας τρία υλικά και ζαχαρούχο γάλα.

Συνταγή για εύκολο παγωτό με ζαχαρούχο γάλα
Συνταγή για εύκολο παγωτό με ζαχαρούχο γάλα

Υλικά για παγωτό με ζαχαρούχο γάλα 

• 1 morfat
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 εβαπορέ

Συνταγή για εύκολο παγωτό με ζαχαρούχο γάλα
Συνταγή για εύκολο παγωτό με ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση συνταγής για παγωτό με ζαχαρούχο γάλα 

• Όλα τα υλικά να μείνουν στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την παρασκευή.
• Χτυπάμε με το μίξερ 8 λεπτά τη morfat. Γενικά το μυστικό για να μην βγει σκληρό το παγωτό είναι να χτυπηθεί πολύ καλά η σαντιγί.
• Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε άλλα 3 λεπτά
• Προσθέτουμε το εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
• Αυτή είναι η βασική συνταγή. Τώρα μπορούμε να χωρίσουμε το βασικό μείγμα σε άλλα μπολ και να του δώσουμε διάφορες γεύσεις. Κατάψυξη και… έτοιμο!

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.