Το παγωτό μερέντα σας αρέσει; Αν ναι τότε με ελάχιστα υλικά μπορείτε να το φτιάξετε στο σπίτι και να το απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Υλικά για παγωτό μερέντα
• 2 γάλατα εβαπορέ
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 μικρή μερέντα
• 1 βανίλια
• 5-6 γεμιστά μπισκότα
Εκτέλεση συνταγής για παγωτό μερέντα
• Βάζουμε τα γάλατα στο ψυγείο (ή κάνα 2ωρο στην κατάψυξη) να κρυώσουν.
• Χτυπάμε στο μίξερ τα εβαπορέ να αφρατέψουν.
• Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε μέχρι να αναμιχθεί.
• Συνεχίζουμε βάζοντας τη μερέντα και την βανίλια και όταν ομογενοποιηθούν είναι έτοιμο!
• Βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη και ανά 2-3ωρο το ξανά-ανακατεύουμε
• Στο τελευταίο ανακάτεμα σπάμε με τα χέρια μας τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στο μείγμα.