Μπορεί οι τάρτες οι γλυκές να κερδίζουν τις εντυπώσεις, όμως και οι αλμυρές είναι εξίσου γευστικές κι εύκολες να γίνουν. Σήμερα σας παρουσιάζω μία πολύ εύκολη συνταγή για να φτιάξετε ταρτάκια με τυρί και γαλοπούλα.
Υλικά για αλμυρά ταρτάκια με τυρί και γαλοπούλα
– 20 έτοιμες βάσεις για μικρά ταρτάκια
– 1 κουτί μπεσαμέλ
– Γάλα
– Κίτρινο τυρί τριμμένο
– 10 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
Εκτέλεση συνταγής για αλμυρά ταρτάκια με τυρί και γαλοπούλα
Χτυπάτε στο μίξερ τη μπεσαμέλ με το γάλα. Σε ένα μπολ αναμείξτε το τριμμένο τυρί με την ψιλοκομμένη γαλοπούλα και ρίξτε μέσα το μίγμα της κρέμας. Ανακατέψτε ώστε να ομογενοποιηθεί και ρίξτε λίγο πιπέρι. Γεμίστε τα ταρτάκια σας, πασπαλίστε με λίγο τυρί από πάνω και ψήστε σε μεσαία θερμοκρασία για 30 λεπτά περίπου.