Τα κέικ θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια! Είτε με φυσικό χυμό, είτε με γάλα είτε με καφέ αποτελούν το πιο γευστικό πρωινό. Σήμερα σας προτείνω να φτιάξετε το πιο νόστιμο και αφράτο κέικ πορτοκαλιού.
Υλικά για κέικ με πορτοκάλι
1 πορτοκάλι πλυμένο με τη φλούδα χωρίς σπόρια
3 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1/4 φλιτζάνι φυτικό έλαιο συν 2 κουταλιές της σούπας περισσότερο (70 ml)
1/2 φλιτζάνι (100 γρ.), προσθέστε 1/4 φλιτζάνι (50 γρ.) αν θέλετε το κέικ πιο γλυκό
2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (250 γρ)
Εκτέλεση συνταγής για κέικ με πορτοκάλι
Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media
Facebook travelgirl.gr
Instagram @markellasharaiha και
@travelgirl.gr