Λατρεύω το ροδάκινο κάθε στιγμή της ημέρας. Πόσο μάλλον όταν το παγωτό που τρώω έχω τη γεύση και τη μυρωδιά του. Επειδή όμως τίποτα δεν είναι δύσκολο αν σου αρέσει η ζαχαροπλαστική και γενικότερα η μαγειρική σου προτείνω να το φτιάξεις στο σπίτι. Τα βήματα είναι απλά και τα υλικά μόνο 4!
Υλικά για παγωτό ροδάκινο
• 1\2 kg γιαούρτι της αρεσκείας σας
• 1\2 kg ΦΥΤΙΚΗ κρέμα γάλακτος
• 200 – 300 gr ζάχαρη
• 3-4 ώριμα ροδάκινα
Εκτέλεση συνταγής για παγωτό ροδάκινο
1. Χτυπάμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη στο μίξερ με σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
2. Προσθέτουμε την κρέμα σιγα σιγα χτυπώντας.
3. Μόλις αφρατέψει προσθέτουμε τα ροδάκινα πολτοποιημένα στο blender.
4. Βάζουμε το μειγμα στην κατάψυξη και καθε 30-40′ το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε για 4-5 φορές
5. Το αφήνουμε να παγώσει κι είναι έτοιμο!
Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media
Facebook travelgirl.gr
Instagram @markellasharaiha και
@travelgirl.gr
Κεντρική φωτογραφία: southernliving.com