Ο Στέλιος Παρλιάρος είναι ο αγαπημένος όλων μας! Μετά από πρόσκληση στο Sweet Alchemy by Stelios Parliaros, μοιράστηκε μαζί μας την συνταγή για πεντανόστιμα χριστουγεννιάτικα μπισκότα!
Υλικά για χριστουγεννιάτικα μπισκότα
- 200 γραμμάρια βούτυρο Lurpak
- 200 γραμμάρια ζάχαρη καστανή
- 60 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
- 1 αυγό
- 15 γραμμάρια γάλα
- 400 γραμμάρια αλεύρι
- 2 γραμμάρια αλάτι
- ξύσμα από πορτοκάλι
- 6 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
- 10 γραμμάρια μείγμα μπαχαρικών speculoos
Εκτέλεση συνταγής για χριστουγεννιάτικα μπισκότα
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε έως ότου ομογενοποιηθούν. Ανοίγουμε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο πάχους 3 χιλιοστών και με κουπάτ κόβουμε μπισκότα σε χριστουγεννιάτικα σχήματα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν
Βάρος: 900 γραμμάρια