Ο chef Γιώργος Λαΐδης μας δίνει την συνταγή για φακές Beluga, κατσικίσιο τυρί και κεράσια

Ο chef Γιώργος Λαΐδης μας δίνει την καλοκαιρινή συνταγή για φακές Beluga, κατσικίσιο τυρί και κεράσια. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε την εκτέλεση της συνταγής και είμαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω.

Υλικά Για φακές Beluga, κατσικίσιο τυρί και κεράσια 

250γρ Φακές Beluga

150γρ Κατσικίσιο τυρί

200 γρ φρέσκα κεράσια

65γρ λαδολέμονο τρούφας

Μελισσόχορτο ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

Ο chef Γιώργος Λαΐδης μας δίνει την συνταγή για φακές Beluga, κατσικίσιο τυρί και κεράσια
Ο chef Γιώργος Λαΐδης μας δίνει την συνταγή για φακές Beluga, κατσικίσιο τυρί και κεράσια

Υλικά για το λαδολέμονο τρούφας

50γρ. Φρέσκο χυμό λεμόνι

150γρ.Ελαιόλαδο

10γρ. λάδι τρούφας

Αλάτι

Εκτέλεση συνταγής για φακές Beluga, με κατσικίσιο τυρί και κεράσια 

Βάζουμε μια κατσαρόλα γεμάτη νερό στη φωτιά και αφήνουμε το νερό να πάρει μία βράση, αλατίζουμε ελαφρώς και ρίχνουμε τις φακές. Τις βράζουμε σε μέτρια φωτιά 25-30 λεπτά.

Όταν είναι έτοιμες τις σουρώνουμε, τις κρυώνουμε με παγωμένο νερό και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουν.

Βγάζουμε το κουκούτσι από τα κεράσια και τα κόβουμε στη μέση.

Κόβουμε το κατσικίσιο τυρί σε μικρά κομμάτια

Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, προσθέτουμε τα υλικά του λαδολέμονου τρούφας και αλατοπιπερώνουμε ανάλογα με τις γεύσεις μας.

Καλή σας όρεξη !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.