Λόγω της δουλειάς μου έχω γυρίσει τα πιο ωραία εστιατόρια ανά την Ελλάδα. Εδώ στην Αττική, η κάθε περιοχή έχει το δικό της στέκι. Εξάλλου ακόμη και τα επαγγελματικά ραντεβού γίνονται σε εστιατόρια. Ένα από αυτά βρίσκεται στην Γλυφάδα και ο ιδιοκτήτης του, εκτός από καταπληκτικός άνθρωπος είναι ένας δαιμόνιος Κρητικός επιχειρηματίας. Ο λόγος για το Μέλι Λάδι. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε, ο κόσμος το αγάπησε και έχει αποκτήσει φανατικούς πελάτες οι οποίοι απολαμβάνουν το γεύμα τους κάθε στιγμή της ημέρας. Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμη και τις καθημερινές δυσκολευόσουν να βρεις τραπέζι αν δεν είχες κλείσει. Έτσι λοιπόν πριν από λίγο καιρό, το Μέλι Λάδι άνοιξε και στο Παλαιό Φάληρο για να εξυπηρετεί τον κόσμο που θέλει να απολαύσει το γεύμα του, και μένει είτε στο κέντρο είτε στα Βόρεια Προάστια.
Μέλι Λάδι: Το φημισμένο εστιατόριο της Γλυφάδας “άνοιξε” και στο Παλαιό Φάληρο!
Στην συμβολή των οδών Αγίου Αλεξάνδρου και Τρίτωνος, στον πιο κεντρικό δρόμο του Παλαιού Φαλήρου, το Μέλι Λάδι είναι εκεί για να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Μπαίνοντας στο χώρο νιώθεις τόσο οικεία σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Η διακόσμησή βασίζεται σε γήινους τόνους ενώ το ξύλο επικρατεί σε κάθε γωνιά του μαγαζιού, πράγμα που το κάνει πιο ζεστό. Όσο για το menu; Από t-bone, παιδάκια, κρεατικά κάθε είδους και θαλασσινά μέχρι “μαμαδίστικα” φαγητά, ο μακροσκελής κατάλογος ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους!
Αν φυσικά κάποιος αναρωτηθεί για τις τιμές, το Μέλι Λάδι ανήκει στα value for money εστιατόρια.
Το service είναι εξαιρετικό και από το menu μην ξεχάσεις να παραγγείλεις σαλάτες, ορεκτικά ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να φύγεις αν δεν δοκιμάσεις έστω και λίγο αντικριστό.
Αντικριστό: Το travelgirl.gr ανακάλυψε το μαγαζί στην Αθήνα που θα φας το κρητικό φαγητό με τον αυθεντικό τρόπο ψησίματος
Ο Γιώργος Καπνάκης έχει χωρίσει τη ζωή του μεταξύ Γλυφάδας και Παλαιού Φαλήρου. Εξάλλου ένα μαγαζί είναι η ομάδα και ο άνθρωπος που δίνει αγάπη και ψυχή σε αυτό που κάνει. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ξέρει πολύ καλά την συνταγή της επιτυχίας γι’ αυτό και η καλύτερη διαφήμιση που έχει γίνει για εκείνον, είναι από τον ίδιο τον κόσμο που απολαμβάνει τα γεύματά του στα εστιατόριά του.
Το Μέλι Λάδι σίγουρα έχει πολλά ακόμη να μας προσφέρει. Μπορείς να φας από τυλιχτό μέχρι μαμαδίστικα φαγητά ημέρας! Από ρεβίθια μέχρι μουσακά, και από φαγητά της ώρας μέχρι πλούσιες σαλάτες και ορεκτικά. Έχει διαμορφώσει με τέτοιο τρόπο το menu του, ώστε να μένει ικανοποιημένος και ο πιο απαιτητικός πελάτης.
Όσο για τον Γιώργο Καπνάκη; Έχει εργαστεί ως σεφ σε χώρους εξωτερικού και όποια στιγμή της ημέρας κι αν πας, είναι εκεί για να σε εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Όσο για τις μερίδες; Πλούσιες όπως αρμόζει σε ένα μαγαζί που ο ιδιοκτήτης του είναι από την Κρήτη! Εκεί στη Μεγαλόνησο ξέρουν από πολύ καλό φαγητό.