Σας αρέσει το παντζάρι; Εγώ το λατρεύω για αυτό και τελευταία έχω ψάξει πολλές συνταγές! Μιά από αυτές την οποία μάλιστα την δοκίμασα και στην πράξη, είναι οι κροκέτες από παντζάρι!
Υλικά για κροκέτες από παντζάρι
– 3-4 παντζάρια
– 1 ποτήρι γάλα
– 1 ποτήρι αλεύρι
– 1 ποτήρι φέτα
– Πιπέρι, ρίγανη
– μπείκιν πάουντερ
– Μαϊντανός και δυόσμος
– Ελαιόλαδο
Εκτέλεση συνταγής για κροκέτες από παντζάρι
Βράζουμε τα παντζάρια και μόλις κρυώσουν τα τρίβουμε στο χοντρό μέρος του τρίφτη και τα στραγγίσουμε με τα χέρια. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το παντζάρι, το αλεύρι, τη φέτα τα μυρωδικά, το μπέικιν και το γάλα, το πιπέρι και τη ρίγανη και ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου μια ώρα και έπειτα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι!