Η Όλγα Αρμενάκη μας έχει συνηθίσει σε πεντανόστιμες και ταυτόχρονα πανεύκολες συνταγές. Αυτή τη φορά μας δίνει την συνταγή για να φτιάξουμε μπουγάτσα!
Υλικά για μπουγάτσα
- Φύλλο κρούστας
- 500ml γάλα
- 4 αυγά
- 1 ποτήρι ζάχαρη
- 1 βανίλια
- 3 κουταλιές βιτάμ
Εκτέλεση συνταγής για μπουγάτσα
Σε ένα ταψί αρχίζω και κάνω σαν πατσαβουρία τα φύλλα της κρούστας και τα τοποθετώ στο ταψί. Ωστόσο έχω ανάψει τον φούρνο να ζεσταίνεται. Αφού τα τοποθετήσω όλα μέσα στο ταψί βάζω σε ένα μπόλ το βούτυρο και το ζεσταίνω στο φούρνο μικροκυμάτων. Αφού λιωσει τελείως το βγάζω και το απλώνω με ένα πινέλο σε όλα τα φύλλα της κρούστας που έχω βάλει στο ταψί. Μετά το βάζω στο φούρνο για να ροδίσουν τα φύλλα. Στο μίξερ μου Χτυπάω τα αυγά με την ζάχαρη και μετά τα υπόλοιπα υλικά. Μόλις δω ότι έχουν ροδίσει τα φύλλα Ρίχνω το μίγμα μου μέσα στο ταψί και το ξαναβάλω στο φούρνο για να ψηθεί.