Η Μαρία Αλεβρά μας δίνει την συνταγή για την πιο νόστιμη γαριδομακαρονάδα

Η Μαρία Αλεβρά είναι νέα αναγνώστρια στην σελίδα και μας έστειλε την συνταγή για την πιο νόστιμη  γαριδομακαρονάδα! Τι λέτε; Πάμε να ακολουθήσουμε βήμα βήμα την συνταγή;

Υλικά για γαριδομακαρονάδα

1 πακέτο σπαγγέτι ή λιγκουίνι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
½ κιλό καθαρισμένες γαρίδες
½ κούπα έτοιμη κόκκινη σάλτσα ζυμαρικών
Ψιλοκομμένος μαϊντανός για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση συνταγής για γαριδομακαρονάδα

Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας Ζεσταίνετε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ρίχνετε το λάδι. Μόλις κάψει ρίχνετε το σκόρδο και σοτάρετε. Κατόπιν, προσθέτετε τις γαρίδες και σοτάρετε ελαφρώς. Ρίχνετε και τη σάλτσα. Χαμηλώνετε τη φωτιά και μαγειρεύετε, μέχρι να γίνουν οι γαρίδες. Μόλις, γίνουν, ρίχνετε τα μακαρόνια και ανακατεύετε καλά να πάει παντού η σάλτσα με τις γαρίδες. Γαρνίρετε με μαϊντανό (αν θέλετε) και σερβίρετε, ενώ είναι ζεστό το φαγητό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.