Λαβράκια στο φούρνο τρώω τουλάχιστον 2 φορες την εβδομάδα. Είμαι λάτρης των ψαριών γενικά και φροντίζω να τα έχω στην εβδομαδιαία διατροφή μου. Εγώ λοιπόν θα σου δείξω πανευκολα πώς γίνονται μέσα σε 25 λεπτά.
Καθαρίζετε τα λαβράκια, τα ξεπλένετε με νερό στη βρύση και μετά τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο και τα σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα νερά. Στην συνέχεια αλείφετε το λάδι κι από τις δύο μεριές του ψαριού και μέσα στην κοιλιά και στο κεφάλι. Αλατίζετε (αυτό εξαρτάται από τον καθένα σας με χοντρό αλάτι) και μετά βάζετε ψηλές φέτες λεμόνι στο εσωτερικό του ψαριού από το κεφάλι ως κάτω αλλά κι εξωτερικά το ίδιο. Πρέπει να είναι πολύ ψηλές οι φετούλες.
Ήδη έχετε προθερμάνει το φούρνο και βάζετε σε λαδόκολλα τα ψάρια, τα σκεπάζετε και σε 25-28 λεπτα είναι έτοιμα και ζουμερά!
Τα έφτιαξα ήδη!!Απλά τέλεια!!
Ειναι τελεια!! Τα λαυρευω!