Η μαρινάδα είναι το απόλυτο συνοδευτικό για ένα πολύ ωραίο ψητό κρέας ή κοτόπουλο. Σας έχω την πιο εύκολη συνταγή για να την φτιάξετε σπίτι σας και να δώσετε περισσότερη νοστιμιά στα φαγητά σας!
Υλικά για μαρινάδα
2 φλιτζάνια μπύρα
1 ξυλάκι κανέλας
2 κουταλάκια του γλυκού κόκκους μαύρου πιπεριού
1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
χυμός και ξύσμα ενός πορτοκαλιού
Εκτέλεση συνταγής για μαρινάδα
Τοποθετούμε τις μπριζόλες μας σε ένα πυρέξ. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε το κρέας. Βάζουμε το πυρέξ με την μαρινάδα στο ψυγείο για τουλάχιστον δυο με τρεις ώρες πριν τις ψήσουμε! Καλή επιτυχία!