Castella ή αλλιώς αφράτο κέικ με μέλι! Η ιαπωνική αυτή συνταγή με μόλις 4 υλικά θα σας ενθουσιάσει και είμαι σίγουρη ότι θα τρώτε από μία φέτα κάθε πρωί!

Υλικά για κέικ με μέλι
2 ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου
2 κρόκους σε θερμοκρασία δωματίου
70 γρ. ζάχαρη
1/3 φλιτζανιού αλεύρι (50 γρ.
1 κ.τ.σ. μέλι ανακαταμένο με μία κουταλιά της σούπας ζεστό νερό

Εκτέλεση συνταγής για κέικ με μέλι
Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: https://int.japanesetaste.com/blogs/japanese-taste-blog/how-to-make-castella-cake-japanese-sponge-cake-recipe?region=int&country=gr