Castella: Ιαπωνική συνταγή για κέικ με μέλι!

Castella ή αλλιώς αφράτο κέικ με μέλι! Η ιαπωνική αυτή συνταγή με μόλις 4 υλικά θα σας ενθουσιάσει και είμαι σίγουρη ότι θα τρώτε από μία φέτα κάθε πρωί!

Castella: Ιαπωνική συνταγή για κέικ με μέλι!
Castella: Ιαπωνική συνταγή για κέικ με μέλι!

Υλικά για κέικ με μέλι

2 ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου
2 κρόκους σε θερμοκρασία δωματίου
70 γρ. ζάχαρη
1/3 φλιτζανιού αλεύρι (50 γρ.
1 κ.τ.σ. μέλι ανακαταμένο με μία κουταλιά της σούπας ζεστό νερό

Castella: Ιαπωνική συνταγή για κέικ με μέλι!
Castella: Ιαπωνική συνταγή για κέικ με μέλι!

Εκτέλεση συνταγής για κέικ με μέλι

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: https://int.japanesetaste.com/blogs/japanese-taste-blog/how-to-make-castella-cake-japanese-sponge-cake-recipe?region=int&country=gr

Ακολουθήστε τη Μαρκέλλα Σαράιχα στα social media

Facebook travelgirl.gr 

Instagram  @markellasharaiha  και

@travelgirl.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.