Με μία δυνατή εστιατορική πρόταση ξεκινά η νέα χρονιά η οποία επιφυλάσσει στο κοινό του μία νέα, fresh και ανατρεπτική γαστρονομική εμπειρία στο κέντρο της Αθήνας. Ο λόγος για το Barbaro Athens το οποίο άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στην πιο cozy γειτονιά της Αθήνας με ένα μοναδικό “Grande” Opening, κάνοντας την πιο λαμπερή και ξεχωριστή πρόποση με όλους.
Barbaro Athens: Το new entry gastro spot στο κέντρο της Αθήνας έκανε “grande” opening
To νέο γαστρονομικό spot της πόλης συστήνεται στο κοινό του και ετοιμάζεται να δημιουργήσει μία all day τάση & πρόταση υπογράφοντας συναντήσεις όλο γεύση & ατμόσφαιρα. Σε ένα μοναδικό aesthetic χώρο που κάνει την διαφορά με μία αισθητική που εμπνέεται εξολοκλήρου από την αρχιτεκτονική της Μεσογείου την οποία υπογράφουν ο διακοσμητής Σάκης Κυριακίδης & η Graphic Designer Ειρήνη Μιχαλοπούλου, μεταφέρει τον επισκέπτη σε ένα minimal χωρόχρονο σαγηνευτικό, ιδιαίτερο & φυσικά ευφάνταστο.
Το Barbaro Athens είναι έτοιμο να ταράξει τις αισθήσεις με μία κουζίνα μεσογειακή όπου η ελληνική παράδοση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο & δημιουργεί την απόλυτη μνήμη. Να αναφερθεί ότι το μενού επιμελήθηκε ο Executive Chef, Λάμπρος Ζήσης ενώ στη κουζίνα του εστιατορίου θα συναντήσετε τον Chef, Θανάση Κούλπα.
Εμείς, από τα πρώτα πιάτα, δοκιμάσαμε την σαλάτα Barbaro με καρδιές μαρουλιού, ραντίσιο, λόλα, μελίχλωρο Λήμνου, απάκι, φιλέ πορτοκαλιού, φουντούκια και βινεγκρέτ μελιού, το λουκάνικο Τρικάλων, με πράσο, θυμάρι και πικάντικη μουστάρδα και τους λουκουμάδες τυριού με μαρμελάδα ντομάτας.
Από τα κυρίως αν είστε λάτρεις των ζυμαρικών και των θαλασσινών, μην παραλείψετε να παραγγείλετε το κριθαρότο με γαρίδες και μάραθο μαγειρεμένο σε ζωμό οστρακοειδών.
Για εκείνους που αγαπούν το κρέας, το μενού έχει διάφορες επιλογές. Παγιάρ από φιλέτο κοτόπουλου στην σχάρα, φιλετίνια από μαριναρισμένο χοιρινό, μοσχαρίσιο μπιφτέκι, burger από τρυφερό μοσχαρίσιο κιμά, κότσι αρνιού σιγομαγειρεμένο, χοιρινή τομαχοκ, φιλέτο από μοσχάρι και μοσχαρίσια ταλιάτα.
Για όσους θέλουν ψάρι, το μενού έχει δύο επιλογές, το φιλέτο σολωμού και το φιλέτο από λαβράκι. Φυσικά ένα γεύμα ή ένα δείπνο πάντα τελειώνει με το ανάλογο γλυκό. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μους σοκολάτας, barbaro σφαίρα σοκολάτας, εκμέκ και το γλυκό ημέρας.
Επιλεγμένες ετικέτες κρασιού από τον ελληνικό & διεθνή αμπελώνα όπως επίσης και signature cocktails συνοδεύουν αρμονικά & δημιουργικά το πιάτο της επιλογής σας.
Ένας χώρος με το δικό του Barbaro story όπου υπόσχεται καθημερινά μία all day γαστρονομική συνθήκη με απόλυτη ταυτότητα & φινέτσα αλλά και με μία σειρά από μουσικά events που θα δώσουν αυτή την άλλη νότα στην αθηναϊκή διασκέδαση.
Barbaro events:
To Grand Opening του Barbaro Athens θα ντύσει μουσικά η ξεχωριστή καλλιτέχνιδα, Κατερίνα Πάλλη ενώ μετά το Live o γνωστός Resident DJ του εστιατορίου Κωνσταντίνος Μοσχονάκης ανεβαίνει στα decks και φέρνει τα πάνω κάτω με τις μουσικές επιλογές.
Κάθε Τρίτη on stage: Βαρδής – Βαρθακούρης
μετά το Live, DJset by Konstantinos Moschonakis
Κάθε Σάββατο on stage: Φωτεινή Λευκοπούλου
μετά το Live, DJset by Konstantinos Moschonakis
Barbaro Restaurant – Bar
Αντήνορος 42, πλησίων Caravel
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-7290322
Facebook: BarbaroAthens
Instagram: @BarbaroAthens